28 Ekim 2011 Cuma

Guerlain Météories Pearly Touch

Yağlı bi cilde sahip olduğumdan pudrasız fontöden sürmemeye özen gösteriyorum fakat her zaman o mat görünümü sevmiyorum.Cildime sağlıklı ışıltısını geri kazandırmak istiyorum tabiki disko topu olmadan ve yağlı görünmeden.

Benim yağlı cilt yapıma transparan pudra yapılılar daha iyi geliyor.Nars Albatrosu çok sevdim fakat Albatros çok fazla sarı,kalın yapıda ve çok pigmentli olduğundan sadece göz pınarlarıma uygulamayı tercih ediyorum.Allık olduğundan daha çabuk yağlandırıyor,ben daha inci pembesi ve daha "sheer" aydınlatıcıları tercih ediyorum.Météories serisi beklentilerimi karşıladı  daha ince yapılı ve daha "sheer" yapıdalar.

En sevdiğimse "00 Pure Light"olanı,tam bir inci pembesi,o kadar güzelki ışıltısı... Travel boyu ama 7gr olduğundan bitirebileceğimi sanmıyorum.Süngerli uygulaması çok rahat,yoğun pudra gelmiyor bende fırçaya ihtiyaç duymuyorum.Bazen de kapatıcımı sabitlemek için hafifçe göz altıma geçiyorum verdiği aydınlığı seviyorum.


Resimlere bakalım...








En alt resimde flash var.Diğerleri normal.Tıklayın ayrıntılı görün

2 yorum:

özge dedi ki...

bencede hemen bitiremezsin bunu travel boyu bu kadar orjinali kocaman olması lazım:) çok güzel görünüyor canım...

MakyajlıBlog dedi ki...

Ozgecim buyuk boyları hani bu top top olanlar varya onlardan.bu tasıması kolay olsun diye toz haline getirmisler.Top olanlarındanda var ama bu daha kullanıslı geliyo.toplar bazen dusup kırılıyo flan zahmetli:)

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...