22 Ekim 2011 Cumartesi

Estee Lauder Pure Color Gloss 15 Garnet Desire

Beyaz tenli olduğumdan çok fazla kırmızı ruj süremiyorum,çok fazla abartılı hissediyorum.Bu sebeple kırmızı hevesimi daha çok glosslarla alıyorum.Buda onlardan biri;tam opak olmayan içinde altın ışıltıları olan mor-kırmızı-taba karışımı bir renk.

Bu renk Tom Pecheux koleksiyonundan "Shimmer" serisinden.Oldukça hafif ve ağırlık yapmayan bir gloss arıyorsanız göz atın derim.Yapısı yapışkan olmayan glosslardan olduğundan dudak çizgisine hafif doluyor.Ara sıra dudaklarımı birbirine sürterek engel olabiliyorum buna.Belirtmek isterimki oldukça kalıcı,kolumdaki swatchı temizleme köpüğüyle çıkarabildim.

Penceremden süzülen minnacık güneş ışığını fırsat bilip çekimde yaptım:)

Yarı opak olduğundan her dudakta farklı renk verebilir,yanıltıcı olmasın benim dudak rengimin üzerinde daha pembe tonlu bir renk aldı.

 Sağdaki direkt gün ışığı soldaki flash


Nasılda sanatsal sürmüşüm kuğu gibi:) Buda direkt gün ışığı tam renk bu
İşte gördüğünüz gibi kolumdaki renkle dudağımdaki farklı


VE güzel bir şekilde dudak-göz-makyaj resmi çekebilenlerin alnından öpüyorum ne zor iş ya

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Rengi çok çok güzelmiş ve çok yakışmış, bayıldım :)

MakyajlıBlog dedi ki...

Teşekkür ederim Ececim,bende rengi çok sevdim:)

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...