23 Ekim 2011 Pazar

Chanel Le Regard Laque

Sahip olduğum en ilginç ve eşine rastlamadığım Chanel paletim kendisi.En kullanmaya kıyamadığım aynı zamandır.Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama baya oldu, Limited bi ürün.Elde edebileceğim en dramatik görünüm bu paletle olabilir:) Bikaçkere kullandım daha krem lineri bile denemedim,kıyamadım:)

Koyu bordo-pembe renk muhteşem diyebilirim.Chanelin en pigmentli farlarından,parmağımı çok hafif sürdüm ve bu rengi aldım.Siyah kısmı diğerine göre daha az pigmentli ama bazla çok muhteşem parıltılı bir siyah.İlk kullanımda kaybolan simlere sahip ürünlerde değil.Simleri kalıcı ve yüzünüze ışık vurmasada kendilerini belli ediyorlar.

Uygulama sırasında bordo-pembeden çok çok az kullanılmalı yoksa vampire dönüyor insan:)
Çok çok gerekli bi ürün mü derseniz hayır ama ben böyle özel parçaları seviyorum.Eyeliner üzerine hafifçe siyah farı geçip güzel bi duruş elde ediyorum hem mat hem simli liner oluyor:)

Minik fırçası çok tatlı ve yumuşak yani kullanılabilir,bide kırmızı-pembe renkte aplikatörü vardı ama durmaktan unufak olmuştu atmak zorunda kaldım.

Resimlerden izleyelim kendisini;




Sadece üstteki resim flashlı diğerleri gün ışığı,gariptirki flashlı olanda simler minik gözüküyo



5 yorum:

özge dedi ki...

bende böyle koleksiyon ürünlerini alırım çok az kullanırım birdaha bulamam diye ama sonradan hevesim geçer iyisimi beğeniyorken bol bol kullan:)bordo çok hoş.....

MakyajlıBlog dedi ki...

:)aslında siyah kısmını baya kullandım ama azalma olmadı görüldüğü gibi.bordo kısmıda bazen o renklerdeki rujumu matlaştırmak icin kullanıyorum.Yani kendimce yer buluyorum:)

İnsanın ilgi alanı olunca fena kendimi durduramiyorum:)

Bakım Günlüğü dedi ki...

Chanel konusunda ben de aynı fikirdeyim. Benim fondotenim Chanel, bitecek diye ödüm kopuyor; oysa özel üretim ürünü falan da değil. Bir paket pahalı Fransız çikolatası gibi, bitmesin diye tadımlık kullanıyorum:)

MakyajlıBlog dedi ki...

Bakım gunlugu Fransız cikolatası benzetmene bayıldım:):)

Bakım Günlüğü dedi ki...

Haha, öyle ama:)

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...