17 Ocak 2011 Pazartesi

Rouge G De Guerlain 23 Geisha ve Sisley phyto-lip eclat 5 Cherry

Oldum olası Rouge G'lere karşı zaafım vardır.Yapıları,yumuşaklıkları,pigmentleri vs. çok severim her daim ilk tercihim olurlar ama özellikle 23 Geisha müthiş bir pembe alttonlu bordo-kırmızı.Beyaz tenli olmama rağmen sırıtmayan,mükemmel bütünleşen,yoğunluğu ayarlanabilen muhteşem bir renk.Hayatın boyunca tek kırmızı rujun olacak dense mutlaka Geisha derim.
(Ojem Chanel 527-Nouvelle Vague)


Bununla birlikte sevdiğim kırmızı glossumsa Sisley 5 Cherry dir.Tek başına yada resimdeki rujun üstünde harika oluyor.Fakat bu ruja göre daha pembe kalıyor.Sisleyin glosslari gerçekten muhteşem renkleri,ışıltıları harika.Resimde pek belli olmasada hiçbir gloss bunlarla yarışamaz Chanel Glosimerin bile papucunu dama attılar benim için.Elimde birkaç renk daha var onlarıda göstericem ve mümkünse dudağımda swatch yapmaya çalışıcam.



Resimler flash yüzünden daha açık çıkmış aslında daha kırmızı.

0 yorum:

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...