23 Haziran 2011 Perşembe

NARS Blush Bronzer Trio

Kendisi ilk NARS ürünüm olmakla birlikte,hem meşhur Orgasm allığı,hem Albatros aydınlatıcısı hem de Laguna bronzer ı ile birlikte bir taş ile üç kuş vurduğumun resmidir:)

NARS'tan hiç bişey almamışım nedense ama dikkatimi çeken üç ürünü birarada olunca denemek istedim.İyiki almışım denediğim en pigmentli ürünler diyebilirim.Ambalaja da bayıldım,sürekli çantamda taşıyacağıma eminim.

Tam gramajları bilmiyorum ama baktığım kadarıyla normal allıkları 4,5 gr mış ama bu palette allık 5gr baya gidecektir.Aydınlatıcı 2.7gr,bronzer 7.3 gr.Gramajlara göre oldukça hesaplı bi ürün diyebilirim.Kalitesi konusunda bişey demicem zaten herkes memnun bende memnun kalırım elbet:)









2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu ürünü Türkiyeden mi aldınız, sezon ürünümü? bide eğer Türkiyeden aldıysanız hangi mağazadan aldınız, Harvey den mi yoksa sephoralardan mı?? ben bu ürünü standlarda hiç görmedim de birde kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba?? Bende istiyorum çok güzel güle güle kullanın

MakyajlıBlog dedi ki...

Teşekkür ederim.Evet Türkiye'den Sephora'dan 125tl ye aldım.Sephora da standlarda diğer yeni sezon ürünleriyle birlikte bulabilirsiniz.

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...