27 Şubat 2011 Pazar

Rimel Dosyası


Bütün rimellerimi tek tek tanıtmaya çalışıcam.İstekleriniz olursa ve elimde varsa seve seve öncelik veririm.Ben bir rimel canavarıyım,doymuyorum rimele nerde görsem alasım geliyor:)

8 yorum:

itsbea dedi ki...

wooowwww!bissürü rimeeel gözüm gönlüm açıldı:))hangisini önce isteyeceğime karar veremedim:)guerlain ve lancome olabilir.aralarından henüz el atmadıgım markalar onlar sanırım:)

MakyajlıBlog dedi ki...

Tabiki seve seve:)Resimdekiler çok net cikmamis liste öyle guerlain,lancome,estee lauder,chanel,clarins,dior,clinique,YSL:)Senin icin guerlain ve lancome dan baslicam:)

Yelda dedi ki...

clinique high impact varsa benim için yazar mısın? genelde kullananlar memnun kendisi denemek istediklerimden :)

MakyajlıBlog dedi ki...

Yeldacım elimde clinique high definition lashes ve lash power mascara var:(
Ama High impacti denedim ve denedigim kadariyla benim kirpiklerimi yapistirdi ve aksama kadar dayanamadi:(

lalinmakyajnotları dedi ki...

orda bir magnascopic gördüm galiba,kendisi favori rimelimdir.. :)

Shopp-ing-bag dedi ki...

chanel initimitable mı. o ise yorumunu merak ediyorum. benim için bir de kullandığın ve kalıcılığı bakımından en memnun kaldığın ökülme ypmayana akşama kadar taş gibi :) kalan favorini söyler misin.

MakyajlıBlog dedi ki...

Senin için Chaneli gözümde göstericem:). Ne denizde ne suda ne terle asla ve asla akmayan rimeller Guerlain Le 2 De Guerlain Waterproof rimellerim.Waterproof olmayani bile çıkmıyor.Lancome bifacil bile zorlanıyor diyebilirim:)Birde YSL aquaresistant rimeller akmıyor.Bilgine..:)

Shopp-ing-bag dedi ki...

Süpersin Chaneli bekliyorum o halde. Hemen denicem Guerlainı. ne zamandır aklımdaydı zaten. güzel denk geldi. :)

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...