11 Temmuz 2011 Pazartesi

Chanel Inimitable Waterproof Mascara

 Shopp-ing-bag adlı okuyucum için karşınızda bir Chanel maskara daha.Yinelemem gerek genel olarak Chanel maskaraları başarısız buluyorum.Karşılaştırmak gerekirse Chanel Exceptionnel Inimitable'dan daha iyi diyebilirim.

 Inimitable waterproof olmasına rağmen gün içinde gözaltıma akıyor.Hacim,uzunluk,kıvırma,hassas ayırma vaad ediyor ama sadece uzunluk veriyor.Hatta resimde bazı kirpikleri birbirlerine yapıştırdı.Normalde benim kirpiklerim uzundur bu sebeple daha kısa kirpikli birinde uygulandığında uzunluğu da verebilirmi bilemiyorum.Rengi 10 Noir,ambalaj falan güzel ama tercih hakkımı Exceptionnelden yana kullanıyorum.Kısaca benim için vasat bir rimel..






Uykusuzum göz çevremi görmeyin lütfen:) Tek kat ve kıvırıcı kullanılmadan sürülmüştür.

5 yorum:

Shopp-ing-bag dedi ki...

çok teşekkür ederim canım, nasıl işe yaradı anlatamam. beni rimel depoma yeni bir vasat eklemekten kurtardın. en kısa zamanda guerlain alı yorum yazıcam sana. sevgiler,

MakyajlıBlog dedi ki...

Rica ederim canım:)Elimde bi çok rimel var aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

itsbea dedi ki...

ya çok güzel durmus ama kirpiklerin..rimel kötü dedigine göre,normal hali mi bu kadar güzel?=)

MakyajlıBlog dedi ki...

Tesekkur:)benim kirpiklerim uzundur ama kumral olduğumdan uç kısımlar sarı.Bu rimel sadece uçları boyamaktan öteye gidemedi.

MakyajlıBlog dedi ki...

Hatta en iyi rimelimle resim çekerim cnm o zaman fark anlaşılıyo:D

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...