1 Kasım 2011 Salı

Biotherm Biopur Balancing Purifying Mask

Karma ve yağlı ciltler için mineral kompleksli dengeleyici bir maske,haftada 1 yada 2 kere uygulayın diyor ama ben 3-4 kere kullanıyorum.Sevdim mi? Evet..

Ürün denerken en az iki hafta kullanırım,mesela bu maskeyi kullandığımdan beri başka maske kullanmadım.Havalar soğuduğundan beri özellikle yanak bölgem kuru ve gerginleşmişti.Dengeleyici kullanmayı tercih ettim ve iki hafta düzenli kullandım,gerginlik kayboldu ve cildim arındı güzelce.

Yapısı yoğun,kil maske kıvamında ama beyaz renkli.Temizlenmiş cilde uygulanıp 5-10 dk bekletiliyor.Ben 6-7 dk dayanabiliyorum çünkü çok çabuk kuruyor.Arındırma adına daha iyilerini kullandım ama dengeleme açısından kış ayları için güzel bi ürün.Özellikle yağlı ve karma ciltler için olmasına rağmen cilde nazik olması hoşuma gitti.



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu maske´yi cok merak ediyordum kil´li oldugu icin, güzel bir post olmus : )

Blogger templates

Flickr

About Me

Fotoğrafım
kozmetik meraklısı,güzellik adına her alanla ilgili bir mühendis adayı.okuldan arda kalan zamanda bos zamanlarını makyaj malzemaleriyle kremleriyle ojeleriyle parfümleriyle ask yasayarak geciren bir kız.İyidir sakindir blogları okuya okuya blogger olmaya karar vermiştir...